Martin Pereboom

Martin Pereboom - Makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn

Na jaren in food & drinks branche aan zeer veel uiteenlopende functies invulling te hebben gegeven, heb ik ruim twee jaar geleden de juiste switch gemaakt.

Ik ben de mooie uitdaging aangegaan om als zelfstandig ondernemer en makelaar mijzelf te verbinden aan RE/MAX Direct in Hoorn.

Mijn opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor hen een aan en/ of verkoop te begeleiden en mijn collega’s van RE/MAX Direct wil ik hier bedanken voor dit mooie afgelopen jaar. Een jaar waarin ik zelfs van alle RE/MAX makelaars van Nederland in oktober 2022 het meest succesvol was en de nummer 1 positie mocht innemen.

Daar ben ik echt super trots op en dit geeft ook maar weer aan dat het kan, een carrière switch maken, en dat leeftijd hierbij geen showstopper hoeft te zijn!

Realistisch ben en blijf ik natuurlijk wel en besef mij dat op 1 januari 2023 de teller weer op nul staat. Maar door ook in het nieuwe jaar, waarbij de woningmarkt absoluut verandert is, actief en met veel creativiteit te ondernemen, nieuwe samenwerkingen op te starten en mij verder te ontwikkelen, heb ik als doel om het afgelopen jaar te overtreffen.

RE/MAX Makelaar zit op een stoel

Martin Pereboom

Makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn

Andere collega's aan het woord

Makelaar bij RE/MAX Makelaarsgilde in Leiden

Kantooreigenaar RE/MAX Totaal Makelaars in Rotterdam