Kantooreigenaar

Werken als RE/MAX kantooreigenaar

RE/MAX introduceert een vernieuwde manier van werken in de makelaardij. Het is een circulair systeem waarbij jij als kantooreigenaar samenwerkt met makelaars die zich bij jouw kantoor aansluiten. De makelaars zijn niet in loondienst, ook zij zijn zelfstandige ondernemers. Het is een agentcentrisch model waarbij wij ervoor zorgen dat makelaars zich 100% kunnen focussen op hun opdrachten en zo de beste dienstverlening geven die er in de woningmakelaardij bestaat. Kosten en baten worden gedeeld, waarbij iedereen wint!

Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Als franchisenemer ontvang je ondersteuning vanuit ons nationale en internationale netwerk. Als kantooreigenaar begeleid, coach en ondersteun je makelaars op hun weg naar succes. Makelaars verzorgen op hun beurt voor de meest optimale klantbeleving in de klantreis van kopers en verkopers.

Ben jij onze nieuwe kantooreigenaar?

Ben jij actief, gedreven en bereid om jouw makelaars te rekruteren en ondersteunen in de dynamische wereld van de makelaardij? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de {privacystatement}