Over RE/MAX

Al meer dan 50 jaar is RE/MAX het bekendste merk in de makelaardij. Dankzij internationale, nationale en lokale naamsbekendheid weten klanten ons sneller te vinden.

Bij RE/MAX ben je zelfstandige, maar niet alleen

Als RE/MAX-makelaar werk je als zelfstandig ondernemer, maar niet alleen. RE/MAX traint, begeleidt, stimuleert en promoot, maar biedt vooral ondersteuning waar jij dat wenst. Kennis en kunde wordt door de gehele organisatie met elkaar gedeeld. Tijdens diverse evenementen, zowel internationaal als nationaal, bundelen wij de krachten om samen voor de beste dienstverlening in de makelaardij te gaan.

Ons doel is het realiseren van jouw persoonlijke succes

Het starten als zelfstandig ondernemer en het opbouwen van jouw eigen business is spannend. Samen zorgen we ervoor dat iedere stap succesvol genomen kan worden. Wij bieden jou de beste trainingen: van individuele livesessies en klassikale trainingen tot online trainingen. Via deze weg belichten we ieder mogelijk aspect voor het runnen van jouw succesvolle makelaardij. Wij motiveren en stimuleren jou om jouw business naar een hoger niveau te brengen.

RE/MAX groeit en wij zijn op zoek naar zelfstandig ondernemers die makelaar willen worden of een eigen kantoor willen openen. Associëren met RE/MAX betekent dat jouw onderneming een vliegende start krijgt. RE/MAX wordt wereldwijd erkend als de nummer één in de makelaardij en is dit ook in Europa. Momenteel is RE/MAX in Nederland de snelst groeiende makelaarsformule in franchising.

De Amerikaanse franchiseformule is sinds 1973 uitgerold naar meer dan 110 landen. Het succes ervan is bewezen en te danken aan het revolutionaire verdienmodel in combinatie van een groot netwerk, de beste tools en trainingen. Door aan te sluiten bij RE/MAX kies je voor een voorsprong op makelaarskantoren in jouw omgeving.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

RE/MAX introduceert een vernieuwde manier van werken in de makelaardij. Het is een circulair systeem waarbij de franchisenemer of kantooreigenaar samenwerkt met makelaars die zich aan het kantoor verbinden. De makelaars gaan niet in loondienst, ook zij zijn zelfstandige ondernemers. Kosten en baten worden gedeeld waarbij iedereen wint!

Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Als franchisenemer ontvang je ondersteuning vanuit ons nationale en internationale netwerk. Als franchisenemer begeleid, coach en ondersteun je makelaars op hun weg naar succes. Makelaars verzorgen op hun beurt de meest optimale klantbeleving in de klantreis van kopers en verkopers.

RE/MAX levert op deze manier professionele dienstverlening voor het aan- en verkopen van een woning. Wereldwijd staat onze dienstverlening hoog aangeschreven en dat resulteert in constante groei. RE/MAX was de eerste makelaardij in Nederland met een code of ethics die iedere makelaar tekent.

RE/MAX biedt jou de tools om het maximale uit jezelf en de makelaars te halen. Je profiteert van:

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij
  • Meest herkenbare merk en logo bij de consument in de makelaardij
  • Marketing/sales trainingen van experts en opleidingsmogelijkheden
  • Kennisdelingsessies met meer dan 25 kantooreigenaren in Nederland
  • Internationale netwerkevenementen in plaatsen zoals Rome en Mallorca
  • Toegang tot het marketingportaal voor gepersonaliseerde business cards, brochures, flyers, posters, verkoopborden en RE/MAX merchandise
  • Online vindbaarheid op www.remax.nl (minimaal 35.000 unieke bezoekers per maand)
  • Onze eigen SEO specialist en team voor leadgeneratie
  • Eigen werkgebied