RE/MAX Online Carrière Avond – woensdag 25 september 2024 – 19.30 uur

Je bent geïnteresseerd in de makelaardij, vastgoed en ondernemerschap maar ziet door de bomen het bos niet meer. Of zoekt een nieuwe uitdaging waar je contact hebt met mensen, collega’s en geniet van meer vrijheid dan een loondienst verband. RE/MAX biedt jou de vrijheid van het ondernemerschap en de gezelligheid en kennis van collega’s om je heen. Samen werken wij aan jouw succes!

Tijdens de RE/MAX Online Carrière Avond vertellen we je alle ins en outs van het makelaarsvak. Alle onderwerpen komen aan bod, van ‘hoe word je makelaar?’ tot ‘wat doet een makelaar in de praktijk?’ Daarnaast kun je live vragen stellen aan een van de gastsprekers of regionaal directeur Martijn Groot. Het volgen van het webinar geeft jou een duidelijk beeld van het makelaarsvak en of dit bij jou past. Uiteraard bekijken we daarna samen jouw kansen en mogelijkheden in een vervolgafspraak.

Wil je meer weten over de kracht van RE/MAX of het opleidingstraject tot makelaar? Meld je dan vrijblijvend aan voor de RE/MAX Online Carrière Avond op woensdag 25 september 2024.