Makelaar

Heb je passie voor de makelaardij en ervaring in de sales? Wil jij zelfstandig ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RE/MAX is wereldmarktleider in de woningmakelaardij. Het businessmodel van RE/MAX is uitgerold naar meer dan 110 landen. Iedere 30 seconden verkoopt RE/MAX een woning. Door je aan te sluiten bij RE/MAX profiteer je van meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij en beschik je over de beste tools, trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière naar het volgende level te brengen.

Wij zijn enorm enthousiast over ons mooie vak en we zijn continu op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Als jij je aansluit bij onze succesformule, ben je vanaf dag één ondernemer. Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Onze professionals coachen, begeleiden en trainen je op de weg van succes. Dat is ook een van de speerpunten van RE/MAX. Winnen doen we met zijn allen!

Wil je meer weten over de makelaardij en wat het inhoudt om een makelaar bij RE/MAX te zijn? Kijk dan mee met onze Online Carrière Avond en ontdek meer!