Bob Beerepoot

Bob Beerepoot - Makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn

Na het behalen van mijn Havodiploma ben ik aan de opleiding Fiscaal Recht en Economie begonnen aan de Hogeschool van Amsterdam. Al snel had ik door dat ik hier niet op mijn plek zat. De studie was door de geldende coronamaatregelen grotendeels online.

Door mijn zaterdagen op de markt in Hoorn en Volendam merkte ik dat verkopen mij goed lag. Ik werkte in de groente en fruit en vond het leuk om contact met de klant te hebben. Na het vroegtijdig stoppen van mijn Hbo-opleiding ben ik dit fulltime gaan doen. Iedere dag op een andere weekmarkt. Het verkopen op de markt is net als het verkopen van een woning erg persoonlijk en de gunfactor speelt een belangrijke rol. Dit maakt de makelaardij leuk en uitdagend, je weet immers nooit bij wie je tijdens een bezichtiging, waardebepaling of aankoopgesprek aan tafel komt. 

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij RE/MAX Direct in Hoorn. Hier ben ik begonnen als medewerker binnendienst en inmiddels doorgegroeid naar het zelf aan- en verkopen van woningen. Het grote voordeel hiervan is dat ik alle stappen van een aan- en verkoop heb meegekregen van achter de schermen. Hierdoor heb ik een goede basiskennis. Doordat ik iedere dag op kantoor te vinden ben, heb ik een goede band opgebouwd met mijn collega’s en mocht ik regelmatig mee naar gesprekken.

Na mijn start heb ik meerdere RE/MAX-trainingen gevolgd voor vakinhoudelijke kennis. Daarnaast leer ik veel in de praktijk. Door het maar ‘gewoon’ te doen kom ik de meeste dingen tegen en met behulp van mijn kantooreigenaar leer ik veel.

Onlangs ben ik begonnen aan de Academie voor Vastgoed om zo gecertificeerd makelaar-taxateur te worden. Dit doe ik één middag/avond in de week en is dus goed te combineren met mijn carrière bij RE/MAX.

Inmiddels ben ik ruim een jaar aangesloten bij RE/MAX Direct in Hoorn en zit ik helemaal op mijn plek. We hebben een super gevarieerd team met een professionele houding, maar vooral veel gezelligheid. Daarnaast krijg ik vanuit kantoor alle ondersteuning die ik nodig heb in de vorm van coaching, training, marketing en sales.

remax-Bob-Beerepoot

Bob Beerepoot

Makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn

Andere collega's aan het woord

Broker/Owner RE/MAX Makelaarsgroep in Barendrecht

Makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn